donderdag 22 juli 2010

AEX - Elliott Wave Update - Berenleed

Voor zover ik kan nagaan hebben bijna alle EW-abonnementaanbieders hun leden weer shortposities aangesmeerd, strijken zij vrolijk het abonnementsgeld op en mogen de leden weer op de blaren zitten.
EW wordt zoals gebruikelijk misbruikt om voorspellingen te doen. Iets waar het EWP zich naar mijn overtuiging absoluut niet voor leent. Zolang abo-aanbieders hier echter geld aan verdienen zal het nooit anders worden. Een gewaarschuwd mens ....

In het scenario waarin de AEX op weg is richting de groene Minute [ii] is de gele opwaartse Subminuette c onderweg. Gebruikelijk is dat een dergelijke C-golf een impuls krijgt als interne structuur. Daarvan lijken de eerste 2 subgolfen (rode Micro [1] en [2]) geplaatst en is de rode [3] onderweg.
Koersdoel voor deze rode [3] is tenminste de 336.1 en bij voorkeur de 343.1 (tevens oude top). Voor de gele Subminuette c (en dus ook de groene Minute [ii]) ligt het ideale koersdoel op de 348.

Onder de 328.81 doet dit scenario wat haarscheurtjes op maar nog geen dramatische.


Het super-beren-scenario kan zo goed als de prullenbak in. Op 336.73 ligt de absolute grens. Waarschijnlijk dat u dit scenario hier dus voor de laatste keer ziet.
Maar als het van een afstort komt voordat de 336.73 bereikt is dan is dit een ongeƫvenaarde narrow escape .... voor de superberen dan ....