dinsdag 2 maart 2010

AEX - Elliot Wave EOD-update

Zo af en toe bestaat hier de behoefte om het van de daken te schreeuwen, zeker als bijna iedereen naar beneden zit te kijken. In welke gradatie je ook telt .... het moet een 3 van óf een Impuls óf een C-golf zijn en die mag geen zichzelf respecterend EW-er aan zich voorbij laten gaan ..... tenzij men natuurlijk vergiftigd is door het berenvirus maar dat heeft weer niets met EW te maken. Hetzelfde geldt overigens voor de ‘gekke stieren ziekte’.


In het bullscenario wordt het zo langzamerhand tijd om de eerste subgolf van de paarse Minuette iii af te ronden. Een correctie tot 319.x past prima in het patroon richting 345 en daarboven de 357.



Voor het bearscenario geldt dat een groene Minute [ii] moet worden geplaatst. Net zoals bij de SPX moet hier ‘heet gewassen’ gelabeld worden. Dus alleen met een snellere labeling kan de top van 11-01 op afstand gehouden worden.

Boven de 333.x wordt dit scenario met de punt onwaarschijnlijker.
Onder de 313.3 - of beter 311.5 - is in dit scenario de fel begeerde Minuette [iii] onderweg met een neerwaarts potentieel van 34 tot 55 indexpunten (gerekend vanaf de nog te plaatsen groene [ii].