maandag 29 oktober 2012

EU-Indices – TA-beeld (29-10)De body van de laatste vier candles in de #AEX vallen allen binnen de range van de candle daarvoor. Met vandaag daar nog eens een doji verpakte harami overeen wordt de besluitenloosheid goed weergegeven.

Na de HigherHigh op 336.5 is een EqualLow geplaatst op 325.34. De voor een hervatting van de uptrend noodzakelijke HigherLow is dus uitgebleven.

Bearish is het neerwaarts uitnemen van de 325.34. Bij een bullish vervolg zou de AEX toch minimaal de onderkant van het regressionchannel moeten respecteren.

 
De DAX beweegt al vanaf eind oktober binnen een bandbreedte van zo’n 300 indexpunten. Ook hier is de dagcandle zowel een doji als een harami. De laatste vier candles kunnen met enige fantasie als Flag beschouwd worden.

 
De CAC had al eerder dan de AEX een EqualLow te pakken en kan na de HigherLow op 3542 nog steeds een HigherLow gaan zetten. Daarvoor moet de Cacaran dan bij voorkeur binnen het regressionchannel weten te blijven. Onder de 3348 komt het er in de CAC bearish voor te liggen.