donderdag 29 april 2010

AEX - Elliott Wave Update - Synchroonzwemmen

Onduidelijk of de AEX de paarse Minuette (iv) heeft geplaatst en daarmee de Flat is opgeleverd of dat er nog een neerwaarts staartje moet volgen. Prettig voor vandaag was in ieder geval dat de opwaartse beweging perfect in beide ‘subscenario’s’ paste. Mooie sport synchroonzwemmen.

In het scenario waarin de Flat nog afgebouwd moet worden mist nog een laatste neerwaartse rode Micro [5] van de gele Subminuette c. Vandaag zagen we dus de opwaartse Micro [4]. Wanneer u heeft meegelabeld zal u ongetwijfeld zijn opgevallen dat van deze 4 golf de C een perfecte fibo-relatie heeft met de A. En juist die C was vandaag aan de beurt.

In de chart ziet u een ‘grijze landingsbaan’. Deze geeft in tijd de normaalwaardes aan voor een te plaatsen C-golf van een Flat. Tijd genoeg dus.
Qua prijs wordt dit scenario onwaarschijnlijk wanneer de AEX de 352 en vooral de 353.5 opwaarts uitneemt.


Uiteraard is in het alternatieve scenario de Flat compleet opgeleverd en ingericht. Inmiddels zijn de eerste twee golven van een Impuls geplaatst (waarschijnlijk Micro’s) en is dus (ipv de C-gof uit het vorige scenario) een golf 3 in de maak. Favoriete koersdoel voor de korte termijn ligt op 353.5 (1.618 van golf 1). Tegen die tijd het patroon goed bekijken.