maandag 1 februari 2010

AEX - Elliot Wave EOD-update

Wie zijn/haar eigen labeling van de AEX doet en dan in kleinere timeframes dan hier getoond, zal waarschijnlijk ook het idee hebben dat er iets niet klopt. Vanaf afgelopen woensdag gerekend laat de AEX achtereenvolgens vier complete Impulsgolven zien (down, up, down, up) en daarvan had ten minste één Impuls een ABC-tje moeten zijn.

Voorkeurspatronen hebben op dit moment een ultra korte houdbaarheidsduur. De low van donderdag (of misschien wel de higher low van vrijdag als failure) kunnen op verschillende manieren van een label worden voorzien. Het te verwachten vervolg is hiermee even divers. Lastige fase dus rond een golf 4.

Wanneer tijd, prijs en patroon goed met elkaar samen werken geeft het plaatje hieronder wat mij betreft het mooiste beeld. Tegen het einde van deze handelsweek zou de AEX dan in de ‘gele box’ moeten arriveren, bij voorkeur met een koers tussen de 332 en 335. Enig gestuiter in de tussentijd past uitermate goed bij een golf 4.
De low van vandaag heb ik met tegenzin als (rode) Micro [B] gelabeld ..... ik kan in deze B in kleinere timeframes nauwelijks een ZigZag herkennen.

(klikken voor een groter plaatje)

Beneden de 324 en boven de 335 zien we liever niet voordat de gele Subminuette iv is geplaatst ...... en wellicht denk ik er morgenvroeg alweer compleet anders over.